Isnin, 21 November 2011

Takdek Haluan~


                                                         
                                                                           

                                                         like > like > like ;3














                                                                 haiwan peliharaan jue<



                                                                    seih sengal Lu'Lu

round-2 tanpa haluan . haha, bukan sesat taw . jue jalan-2 dgen akak & fmily . sonok bagai .
tapiiiii ////.------
naikn bas weyhh * satu masalah < jue tak pernah naek bas ,
kalau setakat bas rombongan tuh pernah lhaa . nie public ? ? ?
gilaaa gilaaa gilaaa ^,^ #
takpaham >$@

Jumaat, 18 November 2011

Rumahku Syurgaku

syurga ar sangat . hahaha .<

Jyeahh$

ntaa . tah pham? asal jue snyum mngadap depan bkn camera , xdek gigi? elo? mulut tuh agak-2 . sbb jue tga ...... apa? crik at kamus .
malu nak bagitahu .
sebenarnyer tatau nak tulis apa . tu pasal mencarut nieh. hoho

Tamat Sesi 2011

oke .tamat lhaa kisah suka & duka sesi petang 2011 . hoho < da tua . tua? taklah ! muda lg . muda dlm tua . pejam celit pejam celit dah 2tahun menetap at sesi petang . kembali kini di sesi pagi . bagun pagi? hoho . ibarat angkat gajah pakai mata ow .,
 oke , picha atas nieh , bersama model saya . hahaha ., nur irinnatasha .
 buku yang banyak tuh apa?itulah buku utuk form 3 . actually jue naek kereta , superdaddy abek . tapi . lambat 1jam . kiturang abek kputusan jalan kaki . hahaha . sakit kaki ow , baru sampai depan pagar sekolah dah merungut .
 tu lha gedik sangat nak jalan kaki . tapi best ow . macam budak-2 . bererti saya muda lg .;D

Khamis, 17 November 2011

Kisah Hati ;(

oke< jue tak tahu nak mula dari mana . mula dari adik dulu lah ky . oke, dalam bilik . dia suruh jue ganti barang dia . ok , memang jue guna barang dia & jue dah janji nak ganti tapi dia tengking maki-2 cakap babi bagai-2 . saper jue nieh? kawan dia? adik dia? aku kakak kau ! kau sembayang , oke tuh aku akui . tapi kau kurang ajar dengan aku , serupa kau takpyah sembayang . aku halau kau macam halau kucing? ye , tapi kalau aku nak halau kau macam aku halau kucing .
aku dah sepak terajang kau . kau tunjal kepala aku , aku tunjal kepale kau balek . kau sepak aku . aku tak balas sebab badan aku dah sakit-2 . aku biarkan kau tunjal-2 kepala aku . aku nak menangis tapi aku bukan cengeng . takkan sebab barang kau tuh kau buat akak kau macam nieh . kau ingat lagi time darjah 5 kau tampar aku masa dekat kafa? aku yang mintak maaf dekat kau. apa salah aku? kau badmood sebab putus dengan boifrien kau . kau lepas ken dekat aku .
tengs adek* kau ingat lagi . kau sakit , aku hari-2 sapu ubat dekat badan kau . aku bukan nak mengungkit . tapi aku terharu sangat-2 . sekurang-kurangnye bila aku mati nanti aku ada kenangan dengan kau . tadi mama datang dekat aku cakap aku nieh jahat , tak reti beralah . kau tahu aku jawab apa? aku jawab . ''tengs ma, aneyn tak kisah dia cerita bende betul atau tak dekat mama, tapi aneyn akak dia , respect aneyn sebagai akak dia , aneyn salah' .  tapi mama datang dekat aku pandang aku . ye , aku tahu mama sayangkan kau lebih dari aku . tapi aku tak kisah . sikit pun aku tak ambik hati .
 aku tahu aku pemalas . buktinyer hari-2 kau yang pergi kedai . aku tahu aku jahat, buktinyer aku lempang kau masa kau cakap aku babi . aku maafkan apa yang kau dah buat dekat aku sebab aku masih sayang kau , dan kau tetap adik aku . kau ngadulah dekat orang . bagitahulah dunia aku yang salah sebab kau memang betul . trimas atas jasa baik kau ;')

Selasa, 15 November 2011

PHOTOSHOOT !

                                                                      >  me and asha<
oke,akhirnye berakhir adegan pertama. hohoho. adegan seterusnye , masih dalam perancangan. at putrajaya . okey-2 , jue tak berapa setuju . jue nak dekat istana lama . tapi asha kata . asha saper? asha tuh irin lhaa . nm komersial asha . dia kata tempat tue keras , walao? masih percaya wujud nyer hantu disiang hari? cik adek rupawan . kita nak photoshoot waktu pagi . apa you ingat jue dah kurang akal photoshoot  waktu malam dekat istana lama ? merepek lhaa< istana lama tuh ken . classic seni bina dia. mesti gempak seih . taknak ker?
lonely girl<?

                                                         like-3* picture nie
                                          hahaha . bajet semua bagus dekat sini
                                                     jueraihan jamil
                                                     nur irinnatasha
                                           budak kecik bergedik                                                          
                                                      saper kau? tiruan!!!

Ahad, 6 November 2011

BIG FAN !!

oke . nama akak cun melecun lagi bergaya nie ellia . dia nie memang cool kalau bab-2 dress up . jue belajar semua dari dia . hijab and anything . picture dia pulak semua hebat-2 seih . btw, dia dah kahwin ky . jeles bila tengok picture dia and blog dia >http://eilashyg-chupchup.blogspot.com/ . dia nie kan . rajin ow update blog . dia gadis chubby . jue mmg peminat setia dia . kalau jue bukak internet dia lhaa gadis yang jue survey-2 dulu . jue sayang dia !###
nie pulak suami kak eila . (picture atas) . smart kan dress up diorang nieh?? ;D

Sabtu, 5 November 2011

make up (i'm into you)

                                                                       lil wayne
oke , jue memang nak sangat makeup macam gini . so isnin nieh dapat gak jue laksanakan hajat jue tuh . cool ken? jue dapat  inspirasi nie dari video i'm into you-JLo ft LW . memang cool ow make updiorang . kagum jue . macam mata ular seih . jue memang minat giler qlau babak-2 binatang  nieh , takbrmaksud perangai jue pon macam binatang ky .!* hohoho *

PHOTOSHOOT !


oke ,. nama minah nie nur irinnatasha tapi saya panggil dia asha . amoi nie ala-2 chinesse skit , memang lhaa , dia kacukan chinesse+malay . cantik ow . isnin nieh saya akan bergambar sakan dengan dia . photoshoot seih . saya pilih dia cuz takbanyak kerenah macam kengkawan saya yang lain . nak tuh ar , nieh ar . payah !# dia nieh kepoh sikit . tapi memang gempak kalau dengan dia . kecoh sentiasa .totaly taken by syed aziz . haha . dah ada coup. romantik bgai diorang ., jeles saya sekejap . tapi takpe seih , saya doa ankan dia hapy .....

Skirt & Inner

                                                              wahhhh . posing sakan kau #
                                                                    arghh . nak jugak taw
                                                                         i likee#
                                                                         klik#!
                                                                          muka tebal

oke , xdek msla ken pakai skirt & inner?hahaha . sebenarnye jue baru jerk beli benda alah berdua nieh . selalu melekat dekat badan // tapi , skirt tuh terlalu labuh )( sangat kecewa #
tapi ///---
memang hijab pon pakai bnde yang agak labuh buken? jadi jue rasa tak jadi kontrevesi pon dekat siniy ;$
jangan ada yang marah kalau anggap jue perlekehkan trend hijab .}{