Jumaat, 30 Disember 2011

Family Day 2011

family day kli nee at Melaka & Lumut 
sangat teruja buken ? saya takmao byk ckp . just masuk ken picha & terselit beberapa story . hopefully u'alls enjoy ;) btw , jangan lupa >saya poyo< *





ketika ini sangat poyo sambil mempamerkan super tudung satin . hanya main ala-ala pakistan style .
saya suka picha ini . ketika bersama dengan cousin . dan mencicit camera , saya terpandang dinding nee . wow ! smart ken?(bercakap cukap dengan cousin sambil mempamerken gigi putih berseri)<saya pakai ubat gigi darling taw . DARLIE * smart < jom tangkap gambar ? jum jekk .. dan saya sengih *









my sis jadi dugung spesis duyung dekat swimming pool . macam dolphin pon ada . hoho . tapi cumel ken lips dhyee ? cumel sangat ..# gggggg...weakkk !@#$ duyung+dugung nee baru lepas melangsung ken perkahwinan . tengok kuku dia . inai merah lagi dekat jari . sori kutuk kauu . aku sayang kau maa . 






orang cakap saya pendek . jadi saya buktikan saya boley mandi dekat SP sedalam 1.4m . dalam maa . tinggi superdaddy tuuhh . hoho . saya kuruss ken ? hahaha , saya tahu tuhh . tengs *) nah kisss . Haktuuihhhh !!!!
sweet ken ????





picha nee kelakar sangat . semua dah ready untuk terjun tp my uncle buat dunno ? come on uncle man . semangat lhaa sikit ;* kata mewakili seberang , indonesia . hahaha =+ (terasa saya bodoh sekarang)












nee my anak saudara . nm muhd irfan iffat . sedap buken ? lena dia tidur . dia demam ow masa nee . tapi tetap cumel ditemani lesung pipit *)






Casa Del Rio









anak dara *) dari kiri<
  1. aznyyy azman (anne)
  2. aziey azman (aziey)
  3. nur amieyra (mieyra)
  4. umiey fazliyna (umieey)

















tunggu laki indon diorang balek . kesian . bercinta dengan duda lombok anak 3
saya baik kutuk cousin and sis . muahh *








my lovely cousin , nur ameiyra










dia form 1 dan saya form 2 . saya pendek ? ok fine . tapi saya cumel ken? hahaha . gurau-gurau< 
budak poyo memang mcntu . tyme lhaa seadanyer .















bajet pose ala-ala Maria Elena 






















gambar setan nee . hahaha . bendera jepun naik .




jeng-jeng-jeng




























picha nee takbley blah bila mat salleh nee datang dkat kitorang . berlaku dialog antara 
kucing(kami) dan ayam(mat salleh tuh)

ayam: haloo..(smbil lmbai tangan kearah kami)
kucing: asslamualaikum<dlm hati> haloo..(senyuman mempesona)
ayam: blahhhh blahh blahhhh
kucing; yess
ayam :blahhh blahh blahhh (smbil pegang camera saya)
kucing: this button(ntah betul ke ta aku cakap) ok .
ayam:(ambil gambar) klik !
kucing: (dia nak ambik gambar aku rupenyer) hahaha
ayam: nice camera (smbil pulangken camera)
kucing: thank you (senyummm & sengih )

blahhh kauu mat sallleh ! i hate you *

























my cousin happy naek benda alah kuning terapung atas air niee . 
bahgia nyer dorangg...*





Khamis, 29 Disember 2011

Happy Birthday Sayang Kuncup ;)


Lama sudah menghilang ken diri . sudah 1bulan mungkin . takade masa nak update . byk holiday tidak terancang terjadi disini . hohoho . dan saya pon makin poyo . tapi still baik maa(terserlah kepoyoan saya) . rindu saya ? 1..2..3..4..5..6..7..8..9..10.. :* saya jugak ;) tapi tak serindu dekat my superduper family . bilaa maa mahu pulang ? bonus dah dapat belum ? hoho . rindu sama kalian semua .(dengan wajah poyo) <

...jum story-chory...

genap 14tahun birthday my sis . happy bagai pulak budak pelahap nie bilaa super daddy bagitahu mahu buat birthday dia . gggg... (sedikit cemburu disitu*)  but sokay sayang . janji happy sudah lhaa . ingat apa super daddy kata . jadi pandai . kau tuh senang kene kencing dengan orang . orang cerita sikit . mati-mati kau angguk . btw , aku nak sumbang ken suara merdu aku nee nyanyi untuk kau .

Happy Birthday To You ,  Happy Birthday To You
Happy Birthday , Happy Birthday
Happy Birthday To You
MUAHH *




Aku Sayang Kau Sis .
jangan pandai bercinta jek , belajar jugak taw .
kalau kau lulus PMR ,
ada habuan untuk kau ky sayang kuncup ?





    
private birthday dekat Garden,Alamanda .
deko dia ala-2 vintage jadi pilihan umie(birtdy girl)
dah tua-tua pon nak buat birthday gak . geli tahu ?! (jeles nee*)
ggg... aku pon nak jugak !!!*






my brother sibuk tenung awek . woi cuy ! kau tuh superduper nerd . sedar sikit . kauu tenung aku nee lagi ada makna taw !* dia nee gedik jek lebih . menyampah tengok senyuman sinis dia tuh . sangat menyakitken hati . tapi ken . saya sayang dia sebab dia nee senang kene tipu . btw, dia ikod muka umiee . 20% jek muka saya .







kek nee sedap tapi seketul jek ? ggg..? 
dah takjadi sedap dah . hohoho *%
gurau jekk ky ^$





sangat merdu membawa lagu cinta -kris dayanti&melly goeslow .
haha . pitching pon lintang pukang . khusyuk ow . siap berdiri atas kerusi lagi . sangat sopan ketika itu . 
tut..tut..tut.. alamak . baby boy msg . ok. kauu sambung nyanyi ky. 
salah time lhaa sayang..





waktu nee saya agak menyesal . saya tak boleh makan kambing . bertapa mual nyer waktu tuh . tapi tibai gak . superdaddy suro order lain . tapi taknak . na try jugak . ok fine * akibat perbuatan bengong saya . pening dan mual sangat . thas why muka saya macam mintak penumbuk . tumbuk lhaa saya .,,.#



bluerberry lemon





discuss untuk lagu duet
ON THE FLOOR 






Selasa, 6 Disember 2011

MY ANAK BUAH #@


nieh anak buah saya yang tembam lagi cumel
nama dhye sape?
INDRA MUHZAFFAR SHAH 
cumel ow . nak tengok?
nieh bwah nieh >



kat pipi dhye kenapa? love bite? 
ehhh** 
buken lowh~ 
tuh flying kiss dari jue sahaja . sangat teruja ken?? 


Memek To Kemek MUKA ^*^


muka & wajah 
MEMEK
jueraihan jamil
sakkkksiiikannnn lahhhhh >>>>





sanagt teruja 
&^%$#@@!!




Lawak Kampus


kisah nieh plak ?? masa dekat JJ Bukit Tinggi . at kedai popular .
saja jalan-jalan cuci otak dengan buku-buku .
bajet ulat buku ,
saya pon jalan-jalan punya jalan 
terkaku dekat satu rak .
lawak kampus ??
saya suka lawak-lawak nieh .
jadi saya beli dengan harga rm30.
membazir lhaaa ..
beli jekla , 



tebal tak? ada bran nak baca? hahaha . jue baru sampai jilid 2 .
banyak lagi ow..
tapi memang best giler-giler
(dadadudut*)