Ahad, 15 Januari 2012

Happy Birthday Shayang



Birthday amoy nee da lepas . tapi baru sekarang nak update . oke-oke . sangat seronok dekat birthday dia . walaupun saya jadi security guard dekat situ.*kecik hati kowt<  hargh ! sokayl lhaa . tahu kauu busy . buken taknak layan aku . aku sayang kauu . tkdapat bagi hadiah besar-2 . bunga pown cukup dowr . keluarga kau memang sporting giler-giler . terutama nenek kauu . makk dara dowr . hahaha . ingat tagline dhye . 'ha?bapak kau supermen' . TERBAIK !! hahaha . ilang keayuan aku mase tuh pasal gelak ken nenek kauu . bley jadi supergirl aku dowll .  iloike # tapi ken adik kau seih ijat tuh ngorat aku . hahaha . (dah mula poyo kowt)siap tanye nama aku bagai . hahaha . dengan penuh kesopanan aku jawab
  'maaf dik , akq >dah kne booking<lagipun adik belum sunat ken?
sampai situ terus dia malu besar dengan saya . saya takkan curang ow . saya sayang farez < ggg?
dia handsome ow . ?<<<<<




nee juru gambar saya . Nur Syamieena . dia nee nampak jek simple . tapi stylo kowt . alim maa . jangan main-main taw bab-bab agama dengan dia . bagi yang nak dekat dengan dia . dia nee pendiam tapi buken sombong . cume tak peramah jek . so, pandai-pandai korang mengaji depan dia .





ayu kowt time nee . saya sorang jek pakai baju kurung . hahahaha . pergi birthday party pakai baju kurung . macam nak pergi tengok orang mati jek .



irin dengan superlove dia. khairil .