Selasa, 27 Mac 2012

Nikon P100



okok . straight to the point . jue nak jual camera NIKON P100 . bukan milik jue . tapi kwan .










price : RM800 . 
type : NIKON P100
(POSTAGE RM7)
CHARGER , MEMORY CARD 8GB , BEG NIKON 
kalau berminat email dekat sini 

risya.arisha@gmail.com

Rabu, 21 Mac 2012

Berita Sedih ;-(


helo buddy . hoho . haaaa? sme lhaa kita . saya pon rindu sama awak . ok , saya bawak cita sedih kowt ,. buat ar mke sedih sikit !! (;-( ok . tengs n_n .  mungkin saya akan lama tidak update . atas sebab saya nak PMR . lagi 6Bulan !! tidakkkk !! tolong berhenti ken masa !!<permintaan paling bodoh<  saya rindu lhaa . banyak nak share dengan u'olls tp saya takde mse . byak kelas sampai saya tertanya-2 . ''KENAPA MESTI ADA SEKOLAH''?? <llagi satu pertanyaan bodoh< (hati-2 , mulut saya dah laser) saya cakap tk tipu . saya tertekan sangat . rasa macam nak bagitahu pengetua sekolah macam nee ''saya nak berhenti sekolah!'' . n_n tp tak berani ;*) . jangan kata saya pengecut ! saya kental owww . hokhokhokh ! (batuk) . 







tengok ikan . giler kowt< n_n