Selasa, 24 April 2012

YANG SEBENARNYE ..



ok . jue nak tegakkan kebenaran dekat sini !! (rileks dulu) . tak marah weih , sumpah suka tahap b@#i . 
macam nie weih . adalah seorang wanita yang patut jue hormati tapi sangat menyakit ken hati . apahal lak ? dekat sekolah dah lah perasan bagus padahal dia sorang jek rase dia bagus . dahlah tuh kutuk orang . jue tak kisah dia kutuk orang tuh tapi bukan jue . (cewahh,sekarang jue marah) kalau sekolah , dari kepale sampai kaki nampak macam nie > PERGH ! KAYA KE MINAH NIE ?? < sekali balik ?? jeng , jeng , jeng . kancil ?? weih kancil weih ! selaput mata aku nie dah terkoyak ke ?? okok , tak , kau betul jueraihan jamil binti abdullah . dia memang kejar keseronokan duniawi . nampak tanda kiamat hampir dengan kita . tapi ramai umat islam tak insaf-insaf , apa lagi budak muda yang enak gila dengan harta dunia nie . ya allah ..  


KEPADA MINAH KANCIL,

weh , aku tahu kau tuh cantik , tapi sayang , hati kau tak secantik muka kau . kutuk aku lepas tuh sedap mulut kau maki aku . ok , kau siapa ?? biar aku bagitahu kau , kau tuh bohsia kelas bawahan , jual P**** . pergi jahanam keturunan kau weih , aku sikit tak heran dengan dunia kau yang tahu nak berlagak . aku pergi sekolah pakai kasut b'first . mati apa kau nak kutuk ?? aku macam budak kecik . kau anak luar nikah siapa cakap macam tuh ? sorry sayang , tahun nie mulut aku memang macam neraka sikit . so , insaf lhaa NASHA  , kita sama , cuma aku melayu pekat n kau jawa . hewkhewk , sorry nasha , dendam terbalas . =,=




saya sayang nasha n_n 






kami dua anti grup bohsia sedunia <,>


Selasa, 10 April 2012


        TOLONG . bezakan saya pakai tudung dengan tak ? hahaha . sory . saya bukan main-2 dengan hukum allah . tapi saya nta . hmm . semua sebab laki lelaki tuh . hmm . saya cuba cari hidup baru dan saya taknak lagi berdepan dengan sang lelaki , fuhh ! khalimah hebat . saya rasa saya suka kowt dengan dunia baru saya nie . mybe << n_n















INI
@
ITU 










SAYA BERUBAH !

 
 
 
RASA SAKIT HATI menyebabkan saya rasa untuk berubah . HAHA ! pasrah giler ayat . macam putus cinta . ye . saya putus , dan saya free sekarang . saya menyesal . saya kesal dan terlalu kesal . (marah ow ayat) dan menyebabkan saya bawak diri ke pangkor . best ow ! ramai giler mat putih dekat sana . cuci mata . ehem !!!
 
 
 
 
 












 
 Ombak Rindu
 
 
 


Bunuh Diri !!





putih tak kaki i ? hahaha





 
I Love It . HAHAHA !
 
 


 
 MAMA TOLONG LHAA !!
 
 
 


 
 
 
THE END

Little Tittle Boutique

 
 
hello , hahaha , okok . jangan banyak sangat gelak . break the ice ! kita ada boutiqe online . sorry , stalker jek . nah . nee boutiqe kita ?. awak jangan jeles dulu . kita tunjuk . boutiqe kita masih baby lagi . hohoho . hope sudi lah ringan tangan nak klik ky <,>
 
 
 
 
Little Tittle Boutiqe 
 

Tuesday, 10 April 2012

 
 
 
 
 
 


 
 

Ahad, 1 April 2012

Papa Ke Penang



BENGANG ! perkataan nee jek jue boleh cakap untuk papa . cuz pergi penang sorg diri and tak bawak kitorang . sebab apa >? sebab ada tournament golf seluruh malaysia . papa pon sibuk nak libat ken diri . tapi kalau menang . hohoho , Melaka tengah Sale . terjah jum . 





i manja ada makna !! . hahahaha


Tn.Muhd Farez Zaquan



Hy . Cecece . Apa khabar u'olls ? miss lalala <,> Jue ken nak cerita pasal SUPERHERO dalam hidup jue yang serba indah nee (indah ke?) selain daripada ayah jue , Jamil Bin Shahiddin , abang jue , Raja Nasrullah Hadziq Bin Raja Rashid (abang kandung ky , tk main ar abang angkat-2 nee , knp dhye ada raja . jue tkde ? cuz  dhye mama num 2 , papa jue kwen 2 , jue ank mama num 1 . hebat tak papa jue n_n ? ) >balik kpd pangkal jalan< dan juga adik jue , Johan Jamil Bin Jamil . 
terdapat seorang lagi superhero yang jue gelar 'superduper kacak' bernama TN.MUHD FAREZ ZAQUAN BIN AZHAR RIZDWAN . (btw,sebelum nak crita lebih lanjut , jue nak mintak maaf ket papa farez sbb tk letak gelaran , takut nt org kata jue mnunjuk) okok ., 


SAPER FAREZ ZAQUAN ????
( jeng , jeng , jeng )





 







dia nee lhaa farez zaquan < hensem ken > (weakkkkkk !!!!!!) sory-2 . mual ow . dia nee lhaa pengarang jiwa dan raga jue . hahaha . wahh , best kowt ayat . dia nee memang lelaki paling superb & perfect pernah hadir dalam hidup jue . takdapat bayang ow hidup tanpa sang lelaki nee . geram ow dengan dia ., bila call mesti ada lagu yang dia pasang. kdg-2 tuh jue takley fokus nak ckp dgen dia . apapun jue ttp syang dia n_n .

 kpd farez, 

sayang . ini untuk sayang . i tahu you geram , marah n bengang dgen i (cam sama jek ayt) tapii i nak you tahu , sejauh mana i lari , sejauh mana i pergi , i tetap ingat you . and i akan sentiasa sayang dekat you n_n . walau datanglah sejuta lelaki yg dicipta sebaik-baik lelaki . you lhaa yang i aken datang & pgg tangan you sbg kekuatan i . i aken tunai ken janji i dekat you . and  i nak you bahagia walaupun pengorbanan jadi taruhan , i harap you senyum wlau hadapi susah dan sng , 






                   senyum i untuk you n_n 






Happy For Ever