Sabtu, 23 Jun 2012

Saya Sayang Farez



Siapa kata saya tak sayang dia , walaupun we'all selalu gadoh tapi normal bukan bagi kekasih ? takkan selalu madu jek , mesti ada racun jugak . manusia normal lahh . sebenarnye saya sayang dia . bertambah saya bila dia ni macam serius gila-gila punya . dia selalu cakap '' saya taknak kehilangan awak , saya takut.'' masa ni saya akan senyum and cakap dalam hati ''alahai budak manja ni'' . saya sebenarnye , memang rasa nak mati punya saya dekat dia taw . tapi malu nak cakap . tapi ken , kalau u'all nak tahu . saya yang mintak kapel dengan mamat ni ? gila tak malu ken ? dia yang suruh saya lamar dia . ehh , rasa nak siku 90darjah celcius jek . tapi , demi gula-gula yang mengebu ni . i redah jek . saya nak cakap dekat dia . ''awak jangan risau , saya tak curang . saya tahu macam mana rasa kene main , awak sabar lahh , jangan gatal sangad nak ikat saya . bawak berlajar dulu okayy n_n'' 






Tolong Jawab <,>

Jumaat, 22 Jun 2012

Lepak Sakan


Yehhhh!! dah dapat result . ( 6c 1d 1e ) hahaha , oleh kerana target saya dah mencukupi , saya pau bapak saya pergi makan , tak best sorang-2 . ada cousin lagi gempak . saya suruh mama saya 2orang tu sign result diorang sebab parents diorang tak datang . lepas tuh saya bawak diorang keluar sekolah , ayah saya bawak pergi makan . dalam kereta ada 3pilihan , nak makan nasi ke ? nak makan KFC ke ? nak makan MCD ? takboleh jauh-2 , nanti ayah ada kerje . ehhh , lagi tanya , MCD lhaa . hoho=,= . so sampai depan pintu mcd tuh ayah saya lepas ken kitorang dengan mama , dia nak pergi ambil johan . oleh kerana cousin saya bawak HP , so ada lhaa sesi klik-klik . peace n_n






  Sempat Pulak Mamat nie nak colour rambut







Sape nak kenal 2orang nie email saya n_n
  




Ku Amirul Danial Farhan Bin Ku Rashid 




Nur Faziera Binti Baharuddin






Khamis, 21 Jun 2012

Ahad, 17 Jun 2012

Rahsia Bulan Julai



Ini Diri Si Bulan Julai


* Sangat suka didamping.
* Banyak berahsia dan sukar dimengerti terutamanya lelaki.
* Agak pendiam kecuali dirangsang.
* Ada harga dan maruah diri.
* Tak suka menyusahkan orang lain tapi tidak marah apabila disusahkan.
* Mudah dipujuk dan bercakap lurus.
* Sangat menjaga hati orang lain.
* Sangat peramah.
* Emosi sangat mendalam tapi mudah terluka hatinya.
* Berjiwa sentimental.
* Jarang berdendam.
* Mudah memaafkan tapi sukar melupakan.
* Tidak suka benda remeh-temeh.
* Membimbing cara fizikal dan mental.
* Sangat peka, mengambil berat dan mengasihi serta penyayang.
* Layanan yang serupa terhadap semua orang.
* Tinggi daya simpati.
* Pemerhatian yang tajam.
* Suka menilai orang lain melalui pemerhatian.
* Mudah dan rajin belajar.
* Suka muhasabah diri.
* Suka mengenangkan peristiwa atau kawan lama.
* Suka mendiamkan diri.
* Suka duduk di rumah.
* Suka tunggu kawan tapi tak cari kawan.
* Tidak agresif kecuali terpaksa.
* Lemah dari segi kesihatan perut.
* Mudah gemuk kalau tak kawal diet.
* Minta disayangi.
* Mudah terluka hati tapi lambat pulih.
* Terlalu mengambil berat.
* Rajin dalam membuat kerja
* Tidak suka bau busuk
* Suka kan cabaran
* Pantang dicabar
* Suka Berlawan
* Sangat Berteka Teki
* Suka mencuba sesuatu yang baharu
* Cerewet
* Sangat boros tetapi boleh menjadi sangat berjimat cermat
* Berfikir panjang
* Suka Berangan-angan
* Tidak suka kepada penipu
* Mengejar duit 
* Suka mencapai sesuatu matlamat dengan usaha sendiri
* Bertolak-ansur
* Pemalas
* Tidak suka persekitaran yang kotor
* Suka pada rahsia





KEMBAR LAIN BULAN WOO~