Selasa, 25 September 2012

Jastmin Jamil n,n


Untuk Jastmin Jamil 
(mana lawa ?? )













kesian anak buah . ( Indra Muzaffar Shah )dia patah kaki kowt . try tengok gambar . sedih sangad . makin lasak dan agak berat . 
rumah dia ala-ala garden . tapii sekarang???? nta ar . tragis nak cerita . tengok jek ky gambar dia . rasanya tahu ar ken citer ?? 










Rabu, 19 September 2012

Pulangkan Balik Kalau Taknak

''bagi i kawan dengan *******(nama girl tu)  kalau you nak i tarik saman . ehh ! taknak lahh . orang cantik mesti ada pakwe dah'' . apa perasaan u'olls if boyfriend u'olls cakap macam gini ?? senyum ? ye senyum lahh jue buat and cakap ''okayy'' . bodoh ke ? A'ah . memang bodoh . gila ker ?? perempuan ada maruah , lagi tinggi dari lelaki okayy . so , jue taknak jatuhkan air muka nurr jue nie demi lelaki . buat apa aku terhengeh-hengeh dekat kau ?? buat malu 7 keturunan jek . kau cuma seorang BOYFRIEND . bukan hubby okay !<<prinsip jue . selagi tak ada perkataan >>sah , anda suami isteri<< jue takkan ubah prinsip jue . mukatamad







Isnin, 3 September 2012


ayat diatas sesuai dijadikan caption buat semua pasangan kekasih ataupun suami isteri . tak semestinya perempuan tuh marah lelaki tuh sebab dia benci ataupun whatever . tapi sebab dia sayang . marah tanda sayang . orang tua-tua punya mitoslahh , sedangkan lidah lagi tergigit , apa pula suami isteri . haa, ni pulak salah satu petikan dalam lagu Arwah Tan Sri P.Ramlee . hehe . hope caption atas ni memberi makna lahhh kannnn . sangaddd kannnn ???


I LOVE JEZMINE BLOSSOM

Happy Birthday Julia Fariza


HAPPY BIRTHDAY SAYANG !!!
khas buat julia fariza . selamat hari jadi yang ke 12 tahun . dah besar dah anak buah cik anen nie ek . belajar pandai-pandai , buat yang terbaik untuk UPSR nanti . sayang julia . pasal maxi dress tuh . nanti cik anen beli ky . dah janji lorh . jangan risau . bestkan takada hadiah . tapi okay lhaa buat dekat rumah kak jast . kan alaala garden tuh . yelekkk tuhhh<.< , happy birthday lagi sekali sayang . tadaaaaaa..


 yang seluar merah tuh lahh birthday girl kita


siap ada flower girl tuhh .. hahaha