Rabu, 24 April 2013

Jadikan Kenangan Sebagai Panduan Masa Depan.



Assalamulaikum warga google dan warga islam sedunia:) Rindu jue tak? jue lagi rindu kamu semua:'). Agak bersawang masa jue buka blog jue ni. Hehehe. Ni mesti kes sayang-sayang jue sekalian rindu sangad-sangad ni:) Jue sihat. Kamu semua?? Jue sekarang dalam peralihan kealam remaja yang matang. Walaweh ayat. SUPERB!!! Hehehe. Haa? Single ke Taken?? Soalan jenis apakah itu? Jawapannye.... Juraihan Jamil SINGLE SEKARANG.  Kenapa single? Sayang jue percaya tak pada qada & qadar'? kena percaya. Dalam semua hubungan ni. Tak selalu stabil. Ada masa kritikal. Nak buat macam mana. 4 tahun bercinta monyet akhirnya monyet tu melompat sebab tak duduk diam-diam. Sedih? siapa tak sedih. Tapi dah takdir. Jue taknak salahkan sesiapa dekat sini. Tapi tolong lah! Pada pasangan yang sedang bercinta @ berkahwin. Hargai pasangan anda!! janganlah menyakiti mereka samaada dengan kata-kata ataupun perbuatan. WHAT YOU GIVE ! YOU GET BACK ! percayalah pada kata-kata ni. Pada adik-adik jue yang sedang meningkat remaja. JANGAN BERCINTA ! Bukan akak nak berlagak baik sayang. Sebab pengalaman akak jadikan akak lebih dewasa. Fikir masa depan. Esok dah ada kerja yang baik. Jodoh tu datang dengan sendiri dik. Lelaki ni tak pernah cukup dengan apa yang mereka ada. Jadi jangan biarkan kaum hawa macam kita diperbodohkan oleh umat manusia adam ni ye dik. Sayang adik jue...:) . Chill la~~ Kumbang bukan seekor dik oi. Berduyun dekat luar sana. Hoho. Tak lupa pula pada CRUSH jue. Carilah kebahgiaan and kesempurnaan selagi termampu. Jangan jadi hidung tinggi dengan apa yang awak ada and dapat even wanita yang cantik. Sebab padang masyar nanti semua manusia sama pada mata ALLAH. Dan jangan berjanji kata setia kalau ianya sebagai penyejuk hati aku ni. Sepandai-pandai penipu berdrama . Jatuh ke neraka juga !! okay. bye! sayang semua <3


TAKE A LOOK :) Yaa. Its me. Usya saya cepat :) hahaha!